amalka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zasluzeny relax

Kupila si aj dvojo plaviek. Povodne si chcela brat len jedny, cele, ale ked som ju presvedcila, ze jej zadok ci brucho ani zdaleka nebudu na plazi patrit medzi tie najvacsie, kupila si aj bikiny. Dokonca s 3 variantami gatiek, lebo ze ked ju tam teda nebude nik poznat, moze si opalit nielen brucho, ale aj zadok v tangacoch.

Mame sme darovali k 50tke dovolenku do Talianska. Este nikde nebola pri mori, tak sme jej dopriali. Snivala sice o Egypte, ale... Ved aj na to pride.

Bola v strese celeho pol roka, od kedy sme jej podarovali poukaz, az do vcera, ked odcestovala. Kupila si po 5 opalovakov, kremov, sprejov, na opalovanie, po opalovani, na den, na noc.. Kupila si aj dvojo plaviek. Povodne si chcela brat len jedny, cele, ale ked som ju presvedcila, ze jej zadok ci brucho ani zdaleka nebudu na plazi patrit medzi tie najvacsie, kupila si aj bikiny. Dokonca s 3 variantami gatiek, lebo ze ked ju tam teda nebude nik poznat, moze si opalit nielen brucho, ale aj zadok v tangacoch.

Tak si teraz uziva. Teda dufame. Pisala akurat, ze pocasie je zatial zle, a ze ked pridem v piatok domov, nech ocovi upracem a navarim, lebo ze uz asi doje tie rezne, co mu navarila vcera. Typicka mama. A klasicky otec, ktory roke rokuce dostava od svojej zeny ranajky do postele. (Ked mama nebola rano doma, musel mu ich nosit brat! )

Otec je prvy krat na dlhsi cas sam doma. Deti sme sa mu osamostatnili uz davnejsie... Volala som mu, ako znasa samotu: "Aaaale Amalka, dobre mi je... Len som volal do obchodu, nech mi odlozia uzsie rifle". Humor nestratil, takze to prezije... :o)


Vsade doma, dobre najlepsie | stály odkaz

Komentáre

  1. to mi pripomina rovnaku skusenost s mojou matkou kedysi davno
    tiez chcela egypt a najskor dostala taliansko :)

    p.s. a prebehli navlas rovnake pripravy...
    publikované: 25.06.2009 19:37:01 | autor: vesper (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ahoj, Amálka :-)
    mamička si isto užíva a aj snáď pozabudla ako je jej za vami smutno a čože išla sama? O_ô
    publikované: 25.06.2009 21:56:45 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  3. vesper, derechura
    a dostala sa aj k egyptu? :o) tiez si kupila aj novy uterak, hoci doma ich ma 200? :o)
    isla so sestrou, ktora kazdorocne organizuje takeo dovolenky.. otec toto nemusi... ale do egyptu pojdeme vsetci spolu 8-)
    publikované: 26.06.2009 06:11:13 | autor: amalka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014